Dyrehospital i Aarhus, Skanderborg

Ny erfaren dyrlæge til Virklund Dyreklinik

23. april 2015

B2

Med ansættelsen af en ny dyrlæge, Susanne Rau, styrker Virklund Dyreklinik sin almene praksis – til gavn for både dyreejere og kæledyr.

Susanne Rau er uddannet dyrlæge i 2002 og har arbejdet i halvandet år på Aabenraa Dyrehospital samt ti år som smådyrspraktiserende dyrlæge hos Dyrlægegruppen Frijsenborg. Fremover vil hun fungere som daglig leder af klinikken.

Indehaver af Østergaard Dyreklinik Finn Østergaard er glad for, at klinikken, der i 2014 fusionerede med Virklund Dyrehospital, har tiltrukket en så dygtig og erfaren dyrlæge som Susanne Rau. Hendes mange års erfaring og store faglighed bidrager til at styrke den almene praksis i klinikken.

Relationer er vigtige
Susanne Rau har ud over sine mange års erfaring også en 2-årig efteruddannelse i smådyrskirurgi og har dermed opnået det såkaldte ’General Practitioner Certificate ind Small Animal Surgery’. Hendes faglige interesser ligger primært inden for bløddyrskirurgi og ultralydsscanning – og den rutinerede dyrlæge ser frem til at styrke den almene praksis i Virklund.

Hun glæder sig til at lære både patienter og klienter i Virklund Dyreklinik at kende, for ud over fagligheden, er relationerne og kendskabet afgørende for at sikre, at dyreejerne får en god oplevelse og kæledyret den optimale behandling.

Kontaktinformation
Virklund Dyreklinik
Marienlystvej 4
8600 Silkeborg

Tlf. 8683 7510
virklund@oedh.dk

Åbningstider
Mandag: 08:00 - 18:00.
Tir. - fre.: 08:00 - 17:00.
Konsultation er efter aftale.